Een vernieuwend perspectief in bouw

De lancering van ACO Projects

De lancering van ACO Projects

Gestart in 1980 evolueerde ACO Bouwteam van traditionele aannemer tot expert in energiezuinig bouwen. Ondertussen staan we aan de spits van het bouwen van woningen en appartementen waar de energietellers op nul blijven staan.

Méér nog met slechts 5.000 kWh zonnepanelen staan de tellers jaarlijks op MIN 1.800 kWh. Met die overschot kan je jouw elektrische wagen laden. Dat kost jou énkel de taks op zonnepanelen.

Trouwe Facebook volgers, weten het. ACO realiseerde in 2011 reeds een appartement met een negatief E-peil, ter waarde van ‘min 28‘! En afgelopen maand kon je zelfs bij Immoweb nog geen project met een E-peil gelijk aan nul ingeven. 

Om onze krachten nog beter naar buiten te brengen, lanceren wij ACO Projects – Zero Energy Homes. We willen nog beter de link maken met geïnteresseerde kopers. Daarnaast willen we nog meer de brug maken met universiteiten,  onderzoeksinstellingen én gemeenten in de ontwikkeling van zero energie wijken en de forse reductie van CO2 uitstoot.

 

Zero energie letterlijk en figuurlijk

Ik hoor het jullie denken, waarom niet enkel afbeeldingen van projecten? Wél omdat we jullie meegeven dat ‘zero energie’ voor ACO Projects niet alleen een letterlijke betekenis heeft – zijnde nul op de energieteller – maar òòk een figuurlijke. Want wij willen de beleving met vastgoed zo aangenaam mogelijk maken. 

Doordat wij actief zijn in de het volledige bouwproces én een kwaliteitscoördinator alle stappen nauwgezet volgt, begrijpen wij als geen ander waar ingrepen nodig zijn om tot een zero energie resultaat te komen. Dat zijn de vruchten van jarenlang werk en dat voel jij.

 

Nieuw logo, nieuw verhaal

ACO Projects trekt de markt op met een kakelvers logo en een nieuwe website. En daar is over nagedacht.

We zeggen vaarwel tegen de rode kleur, want die strookt niet energiezuinigheid. Denk maar het e-peil, daar is rood de slechtste score. Groen, dat is waar het om draait. Daarmee leggen we de vinger op duurzaamheid. We kiezen voor materialen die zo duurzaam zijn dat ze een leven lang meegaan.

Met blauw duiden we op zekerheid. Wie met ons werkt, is zeker van alle hedendaags comfort en vindt luxe in elk ACO-appartement of elke ACO-woning.

Die gele bol slaat natuurlijk op de zon, want bij al onze projecten komt hernieuwbare energie om de hoek kijken.

Centraal merkt u nog het “opgeladen element”. Het geeft onze passie weer voor volledig zelfvoorzienende projecten. Dat is volgens ons de toekomst. En die toekomst maken we vandaag al.

 

Een ander perspectief

ACO is vernieuwend en bekijkt bouwprojecten vanuit een totaal ander perspectief dan de collega’s. Dat merk je ook op onze nieuwe website. Daar zie je beelden waar we spelen met scherp en onscherp (zogenaamde tilt-shift fotografie). Ook zie je close-ups van de mensen die in onze ACO-film figureren. Want ACO bekijkt de hele wereld, en zeker de woningbouw, vanuit een ander perspectief.

 

6 verhalen

Zero energie huizen zijn ons handelsmerk. Als u eens van een ander wil horen hoe spectaculair zuinig je kan leven in een ACO-huis, bekijk dan onze referenties.

Wij willen de 6 koppels die hieraan meegewerkt hebben – Julien & Monique, Luc & Laurette, Demi & Ans, Georges & Christelle, Patricia & Marnix én Leen & Frederik – nogmaals bedanken voor hun authentiek verhaal.